Danas


Sindikat Sloga: Investicioni ciklus je predizborni cirkus
h
Najavu novog, do sada najvećeg investicionog ciklusa vrednog izmedju pet i 10 milijardi evra sindikat "Sloga" je okarakterisao kao "predizborni cirkus" i "marketinški trik pred predstojeće redovne izbore". Članak Sindikat Sloga: Investicioni ciklus je predizborni cirkus se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Arapski svet u sedam grafika: Da li su stanovnici Bliskog istoka i severne Afrike sve manje religiozni
h
BBCKako danas živi arapski svet? Broj Arapa koji nisu religiozni je u porastu, pokazuju rezultati najvećeg i najdetaljnijeg istraživanja javnog mnjenja sprovedenog na Bliskom istoku i u regionu severne Afrike. Istraživači su ispitivali stavove Arapa o različitim pitanjima – od ženskih prava i migracija do bezbednosti i seksualnosti. U studiji koju je za BBC Arabik […] Članak Arapski svet u sedam grafika: Da li su stanovnici Bliskog istoka i severne Afrike sve manje religiozni se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Mediji: SAD finansiraju modernizaciju vojski regiona Zapadnog Balkana
h
Sjedinjene Američke Države (SAD) odobrile su 110 miliona dolara pomoći za četiri zemlje Zapadnog Balkana za nabavku naoružanja, u okviru programa koji za cilj ima zamenu borbenih sistema iz perioda Sovjetskog saveza naoružanjem zapadnog porekla. Članak Mediji: SAD finansiraju modernizaciju vojski regiona Zapadnog Balkana se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Bastać: Blokadama smo spasili Trg republike, Topličin venac i zaustavili žičaru
h
Predsednik opštine Stari grad i Beogradskog odbora Stranke slobode i pravde, Marko Bastać, izjavio je za N1 da su blokade radova u centru grada dale rezultate, jer je skraćen rok za izvođenje radova na Trgu republike, osiguran je povratak saobraćaja na Topličin venac, spasen je Park vojvode Vuka i zaustavljena je izgradnja žičare na Kalemegdanu. Članak Bastać: Blokadama smo spasili Trg republike, Topličin venac i zaustavili žičaru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Kuvar Entoni Bordejn: Koja jela bi slavni kuvar probao u Srbiji
h
Getty ImagesEntoni Bordejn preminuo je 8. juna 2018. godine Prošlo je nešto više od godinu dana otkako je svet ostao bez jednog od najvećih hedonista, kuvara, putopisaca i zaljubljenika u hranu – Entonija Bordejna. Iako je ovaj kulinarski pustolov preko emisija, knjiga recepata, romana i stripova koje je stvarao, ostavio neizbrisiv trag ne samo u […] Članak Kuvar Entoni Bordejn: Koja jela bi slavni kuvar probao u Srbiji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Zelenović: Napad na Đilasa i njegove saradnike delo aktivista SNS-a
h
Predsednik Zajedno za Srbiju (ZZS) i gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović izjavio je danas da je verbalni napad na predsednika Stranke slobode i pravde (SSP) Dragana Đilasa i njegove saradnike u Šapcu, "delo aktivista Srpske napredne stranke (SNS), poznatih kao 'Šabačka grupa'". Članak Zelenović: Napad na Đilasa i njegove saradnike delo aktivista SNS-a se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Tači: Dijalog bez uslovljavanja
h
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je posle radne večere sa norveškom ministarkom spoljnih poslova Ine Marie Eriksen Soreide, da je veoma važno nastaviti dijalog sa Srbijom, ali bez uslovljanja. Članak Tači: Dijalog bez uslovljavanja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Peticije za ograničenje rijalitija i u Nišu
h
Potpisivanje peticije za ograničenje emitovanja rijaliti programa organizuje se i u Nišu, u prostorijama Nacionalne koalicije za decentralizaciju. Članak Peticije za ograničenje rijalitija i u Nišu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Singapur: Spektakl za posetioca
h
Uvek me kod azijskih metropola fascinira to što im se izgled ozbiljno menja na svakih šest meseci. Izrastu nove građevine, niske kolibe sa limenim krovom nestaju pred sjajnim neboderima i šoping centrima. Članak Singapur: Spektakl za posetioca se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
RSE: Političko rešenje na čekanju u Trampovom planu za Bliski istok
h
Administracija američkog predsednika Donalda Trampa predstavlja desetine milijardi dolara vredan ekonomski plan za oživljavanje izraelsko-palestinskog mirovnog procesa, ali bez ključnih političkih rešenja koja treba da omoguće ekonomski prosperitet, pišu svetski mediji. Članak RSE: Političko rešenje na čekanju u Trampovom planu za Bliski istok se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
izvor informacija: Danas
AERO :: 812 :: 0,00    DNOS :: 1.800 :: 4,53    EPIN :: 2.700 :: 0,00    HMBG :: 520 :: 0,78    JESV :: 5.500 :: 0,84    KMBN :: 2.740 :: 1,48    MTLC :: 1.995 :: 0,00    NIIS :: 690 :: 0,00    Beogradska Berza a.d.
Beogradska Berza a.d.
Cena zlata na dan 19.03.2018
1317.13 USD za Uncu      Promena: 0.25 %
Cena srebra na dan 19.03.2018
16.33 USD za Uncu      Promena: 0.06 %